Net at Once....

För ett år sedan skaffade jag NetatOnce Ip telefoni och Bredband. Det har inte fungerat på ett år och vi har ringt ständigt för att ta kontakt med Supporten. Dom säger att dom ska ringa upp men inget händer. Vi har fått 3 stycken modem i samma modell. Nu ringer dom idag på morgonen och säger att det är fel på el-kabeln mellan modemet och kontakten. Dom kallar modemet för "transformator" för min morsa som inte kan ett skit om datorer och nätverk över huvud taget. Det är skamligt! Därför går jag ut med detta till alla på Facebook!

Premiär...

Inatt/imorgon/idag blir det premiär för att stanna uppe hela natten till gryningen och gå ut och se solen gå upp med en kopp grönt te. Det är vad jag brukar ägna sommaren till när jag inte är utomlands eller i Stockholm. Men jag brukar inte resa bort mer än en månad per sommar. Men det är helt otroligt att se solen gå upp. Jag har alltid älskat gryning. Jag älskar med gryningen...


Gussviggo

Gussviggo är ett fantastiskt namn! Efter två katter. Guss och Viggo. En blogg skapades under namnet.

http://gussviggo.blogg.se/


The Passanger


Bra film

Gudfadern, Spagetti Western, Scarface, Taxi Driver, Deerhunter, Apocalyps Now, Il Postino, Cinema Paradiso, Time of the gypsies, Underground, Walk the line, James Bond, Once upon a time in America, Once upon a time in the west, Che Part 1 och Part 2, Kingdom of Heaven, Blood Diamond, Whats eating Gilbert Grape, Public Enemies..... Listan kan bli hur lång som helst............

Nuovo Cinema Paradiso


Jag skriver inte längre...

Jag sover inte längre. Det finns ett monster under min säng. Jag skriver inte längre men det finns inget monster inuti min dator. Jag har lärt mig att älska och att inte hata men ändå gör jag som förr, hatar mer än vad jag älskar. Så det kanske ändå inte finns något monster under min säng. Jag skriver alltid bäst när jag är trött men det är inte heller därför jag har låtit bli att sova. Jag har hatat mer än vad jag har älskat. När man hatar tillräckligt mycket så förstår man inte att man ska göra något med hatet utan att man ska hata mer. Jag har förlorat vänner. Men jag har några kvar.Fortfarande så är min storhetstid över. Men när min storhetstid varade skrev jag inte. Det var tvärt om med både Grekerna och Romarna. Antingen så fick jag storhetsvansinne eller så var det någon som öppnade krig mot mig. Jag skiter i vilket. Om du springer tre kilometer i veckan så spelar det ingen roll.

 


Assassin's Creed II

Jag har suttit med Assassin's Creed 2 i snart en vecka och det är verkligen riktigt otroligt. Det kommer kanske inte bli ett spel som går till historien på samma sätt som "Half-Life" och "Halo" samt "The Elder Scrolls IV: Oblivion" har gjort men det är fortfarande fantastiskt. Du får verkligen ett grymt flyt i spelet och miljöerna från högrenässansens Italien är fantastiska. Det är godis för ögat. Men att bara se det på en datorskärm vore lite taskigt. Jag ska åka dit. Först i sommar och sedan nästa år. Jag måste utforska hemlandet jag aldrig varit i.

Jag har inget mer att säga! Idag ska jag springa. Jag springer på slottskogsvallen så jag har inte sagt någon distans. Det är en grå maj. Babalabou..... Santa Maria del Fiore


Inte på en vecka...

Jag har inte skrivit på en vecka. Vad beror det på. Jo kanske att våran spanska lärare har gett oss 70 glosor och två andra uppgifter eller våra andra 9 läxor inklusive prov.

Jag klarar skolan bra. Men inte mer nu för tiden. Dessutom har jag ett arbete om Buddhismen jag håller på med ständigt. Jag har fattat att Buddhismen är lika mycket en dum religion som alla andra. Lika dum och lika overklig. Därför läser jag mer om Zenbuddhismen, en av samurajkulturens byggstenar.

Jag har också läst en del om romarna och grekerna och ska tacka våran otroliga lärare Svante för hans kunskaper. Helt otroligt kapitel i historian! Jupiter och Thetis!


Temple Knight

Hms. Vad betyder det egentligen? 

Gud

Det finns inga gudar att be till. Fokusera på att leva bra istället.

Gud av Michelangelo


Livet Utanför

Livet utanför är det livet jag har påbörjat. Precis som för Siddartha Guatama (Buddha innan han fick titeln) har jag liksom börjat upptäcka världen utanför det skyddade slottet. Denna gången har jag kommit riktigt långt. Riktigt långt. Det känns som att för varje dag äventyret pågick så fick man poäng. Det är konstigt. Jag har väl blivit hjärntvättat av spelens värld.

Jag har börjat umgås med nytt folk. Jag har testat på massor. Det får inte misstolkas. Jag har tagit stora risker. Jag har förlorat. Men som mycket är det bäst i liten dos!


Snaran går snart av...

Jag bor där jag bor. Jag äter det jag äter. Jag duschar där jag duschar. Jag super där jag super. Jag skiter i att detta blir det kortaste blogginlägget i historien. Ni är inte värda något längre.

RSS 2.0