Att jämföra Alex Shoulman med massförstörelsevapen

Vi är bara människor. Människan gör misstag. Du och jag gör misstag. Vi är mänskliga du och jag. Läsandes böcker. Samlande på kunskap medans vi trampar ihjäl skalbaggar och bråkar med varandra. Medans vi kysser varandra i rök. Medans vi rör varandra. Vi är bara människor. Vi kan inte veta om ett flygplan ska crasha eller om du ska få cancer imorgon. Vi är bara människor. Och om vi bara är människor då kan vi inte heller tillverka en maskin som översitter våra hjärnor. Så ska vi fortsätta att trampa ihjäl skalbaggar och sälja slavar tills något mirakel händer. Svaret är nej kamrat. Vi tänker ihop oss till en stor hjärna. Fylld med kunskap och så använder v i den till att göra något bättre än Alex Shoulman,Kungahuset och massförstörelsevapen

Jag försvann

Skolan är hektisk. Det är svårt att hantera privatliv och skola samtidigt. Även om jag har lätt för båda två så måste du hantera två stora saker samtidigt och det sägs ju att män inte kan göra det, två saker samtidigt.

Jag har börjat studera Buddhismen lite närmre. Den fascinerar mig. Dessutom så studerar jag romarna. Dom är också ett otroligt folk men inte alls så som Grekerna. Jag vet inte varför, det är bara så jag tycker.

Valborg blir valborg i år. Det innefattar någonting kul. Men det blir inte någon ynklig maj-brasa eller någon kortege.

Våran NO-lärare tog med oss ut och upp på en höjd så att man såg hela Göteborg. Då var jag lycklig. Man borde göra det oftare. Det regnade. Jag kände mig lycklig. Jag gick därifrån med ett leende. Jag vill inte försvinna någonstans längre. Åka iväg till något främmande land där det bor en massa idioter som man ska bli som. Det har jag verkligen inte lust med längre.


Square Nr.1

Varje dag får man reda på nya saker om människor. Fienden kanske bli ens vän. Vänner kanske blir fiender.

Jag är tillbaks på ruta ett. Jag är tillbaks där jag hör hemma.

http://www.youtube.com/watch?v=GaVNfZWBVhQ

Jag har vunnit en pyrrhusseger! 

God knows you're lonely soul! 


Just like old times

Hur mycket jag än försöker kommer jag tillbaka hit, på ruta ett.

Jag har haft ett dussintal bloggar bara det senaste året. Jag har slutat blogga. På grund av allt från idiotiska chefredaktörer utan resonemang till brist på ämnen att skriva om. Men en sak har jag aldrig haft brist på och det är läsare. Även om dom har hatat vad jag har skrivit så har jag dom i alla fall läst bloggen. Så, nu har jag bestämt mig. Jag ska börja blogga igen. Just Like Old times.


Det ända DU behöver veta om mig det är att jag är besatt av Kuba, jag är halvitalienare och har aldrig varit i Italien och att JAG ÄR ALDRIG LUGN!!! HAHAHAHAHAH!! 

Eftersom historian är skriven om vinnarna så kan jag väl lika bra börja här. 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0